A gyógyszeripari lobbi elnyomása a jótékony, alternatív orvoslással szemben.

A gyógyszeriparnak nem érdeke ám, hogy Ön meggyógyuljon. Nem-nem, dehogy is! Így válik Ön a rabszolgájukká, kiszolgáltatottjukká. Hisz legtöbbünk - tisztelet a kivételnek - annyira bután gondolkodik, hogy a fedelet eladná a feje fölül, pusztán az ő kedvükért, bízva a mérgeik gyógyító hatásában.

Gondolta Ön, hogy egy egyszerű babtea és vele párhuzamosan nagy dózisú C-vitamin kúrával, számos esetben bizonyítottan elérték már, hogy 10-11-es vércukorszinteket lecsillapítottak 4-4,5-re?

Ők eldobhatták a gyógyszereket, az insulint és évek óta élnek köztünk boldogan, kiegyensúlyozottan (elhalt hasnyálmirigynél csekély az esély). Egy gyomor vagy bélhurut, illetve görcsös fájdalom esetén egy édesköménykúra, salaktalanító és probiotic pótló kúra alkalmával milyen csodálatos eredményeket lehet elérni. De van olyan csodálatos növényünk is amelynek teája képes feloldani a vese vagy az epekövet.

A sort még sokáig folytathatnám és a gyógynövények, teák című fejezetben meg is talál valamennyi hazánkban fellelhető természetes gyógynövényt, gyógyteát, tanácsot és tippet, útmutatást azok elkészítésére.

Na de ha az a gyógyszeripar nem tudja eladni Önnek a készítményeit, akkor bajba kerül. Ezért kézzel-lábbal hadakozik a természetgyógyászat és a gyógynövények ellen. Az is tény, hogy aki egyszer elment egy természetgyógyászhoz (hangsúlyozom természetgyógyászhoz és nem egy "falusi sarlatánhoz vagy kuruzslóhoz"), az többé nem igazán megy háziorvosához, kórházi vagy rendelőintézeti doktorokhoz. Az is tudományosan bizonyított és az orvostudományi egyetemek tananyagában is szereplő tény, hogy a gyógyulásban a hit (a pszichés akarat és erővétel a betegség felett) többször nagyobb gyógyító erővel bír, mint bármely gyógyszer vagy készítmény (még rákos és egyéb gyógyíthatatlannak hitt betegségek esetében is). Ezért aztán az orvosok is a gyógyszergyártók mellé állnak, inkább kéz kezet mos alapon a butaságukat és pénzéhségüket, tehetetlenségüket tükrözve, alátámasztva ezzel.

Nézzen körbe, mielőtt orvoshoz megy és válogasson! Addig tegye, amíg van rá ideje és módja! Ha majd a mentő, vagy halottaskocsi jön Önért, akkor már nem lesz rá lehetőség! Keressen egy homeopátiás orvost vagy egy természetgyógyászt! Lehet, hogy őket nem támogatja az Országos Egészségügyi és Társadalom-biztosítási Pénztár, de bennük meg van a gyógyítani akarás, ők még hűek a Hippokratészi esküben leírtakhoz és bíznak magukban, Önben! Persze sajnos itt is akad egy-két kivétel, de amint javasoltam, válogasson! Nem Ön van az orvosért, hanem Ő van Önért! Amelyik csak a sorozatkezelés és különféle termékcsomagok reklámozását, Önre tukmálását szeretné elérni a gyógyítás és a kór felderítése helyett, úgy sürgősen távozzon onnan!

Ne feledje: Több ház, mint templom!

Az igazi természetgyógyász, homeopátiás orvoslás nem a különböző cégek "szupertermékeinek" kikiáltott hitvány tömegáruit /természetesen vannak kivételek/ fogják rásózni Önre, hanem igyekszenek megkeresni, megállapítani a hibát az Ön szervezetében és megtalálni arra a természetes, alternatív gyógymódot. Naív emberek sajnos bedőlnek egyes természetgyógyászok, ilyen-olyan terapeuták, stb. által javasolt, ajánlott különböző MLM rendszerben forgalmazott termékeknek, termékcsaládoknak. Őket már gusztustalanul megmérgezte a beléptetésekért és az általuk eladott, valamint a beléptetettjeik által vásárolt termékek után kapott havi, akár több milliós juttatás. Olyan meséket ki tudnak találni egyes termékekről, hogy az egy hétköznapi, józan gondolkodással bíró embernek is már-már hajmeresztő. Megpróbálják megmagyarázni, hogy az általuk forgalmazott termék, vitamin, stb. a legjobb mert az ilyen-olyan eljárásnak köszönhetően tökéletes, vagy épp lassú felszívódású, de olyat is hallottam már, hogy bizonyos gumi és egyéb műanyag származék azért van egy készítményben, mert az másképp nem kerülhetne be az országba. Ugyan már, ez mind hülyeség és hazugság! Ha azt mondom Önnek, hogy kap tőlem ezer forintot de számoljuk át a pénzt akkor mindegy, hogy egyforintosokban adom, vagy százasokban a mennyiség, vagyis az ezer forint összege nem változik csak az átszámolás ideje. Tehát ne dőljön be a hókuszpókoknak, pusztán az összetételt, mennyiséget és minőséget ellenőrizze legfőképp!! Gyakran az általuk javasolt termék feléért, vagy harmadáért sokkal hatékonyabb, tisztább és többszörös mennyiséget kaphatunk.

Képzeljék el, hogy a közelmúltban eljuttattam a Természetgyógyászok egyik Szövetségéhez egy termékcsaládot, mely nagyon baráti áron és rendkívül tiszta, hatékony összetétellel rendelkezik. Meg sem vizsgálták! Megnézték, hogy mi van leírva az összetételi leíráson és azt mondták, hogy ők adják az ajánló papírmatricájukkal a nevüket, de nekem minden egyes eladott darab után 20 %-ot le kell raknom a kasszájukba. Kérdezem én, mi ez ha nem zsarolás? És ezek után, hogy bízhatunk a szövetségük által ajánlott termékek minőségében és hatékonyságában? Sajnos mai világunkban már csak saját magunkban bízhatunk és hihetünk. Ezért mindig figyelmesen olvassa el az összetevők eredetét és mennyiségét!!!

Azonban a új orvoslás sem szent ám.

A mai modern orvostudományban elköveti az orvos a műhibát, félre kezel valakit stb., a beteg belehal, maradandó károsodást okoz. Az esetek több, mint 70%-a eltusolva marad. Egy mandulakivétel közben elhunyt emberről is képesek a patológiával összedolgozva olyan eredményt készíteni, amely szerint a beteg végbélrákban halt meg, vagy egyszerűen csak vonogatják a vállukat egy-egy félresikerült kezelést követően. Itt is él a mondás, mely szerint: Egyik kutya nem bántja a másikat. Arról már említést sem teszek, hogy ha az ember nem tömi meg a zsebüket becsülettel, akkor legszívesebben belerúg a kedves doktorúr, doktornő. Ha meg akar valaki gyógyulni, akkor mind a mai napig magánrendelésen keresi fel orvosát. Persze ha tévedett az orvos, annyi lelki ismeret sem lesz ám benne, hogy zsebébe nyúljon és vissza adja a bezsebelt gyakran százezrekre rúgó összeget. Véleményem és tapasztalatom szerint ezeket az orvosokat örökre el kellene tiltani hivatásuk gyakorlásától! Hisz ha egy egyszerű gyári munkás elront valamit, azonnal búcsúzhat az állásától, de ugyanez történik egy villanyszerelővel, festővel vagy ha a boltban egy napja lejárt valaminek a szavatossága, akkor a fogyasztóvédelem milliókra bírságolhatja a kereskedőt. Ezzel szemben a doktor, ha egyáltalán kiderül az igazság, fogja magát, elköltözik egy várossal odébb és ott, tovább kezdi folytatni a sarlatánságát.

Vannak termékek, amelyek persze hibátlanok és tényleg rendkívül jó és gyógyító hatással bírnak bizonyos betegségek kezelésére, gyógyítására. Azonban az összetételt mindig nézzük meg és hasonlítsuk össze az RDA semmit érő táblázatával a ténylegesen kellő mennyiséget. Ne dőljünk be egy készítménynek, például amelyben 60 mg C-vitamin van, mert akárhogy is próbálják Önt meggyőzni arról, hogy ez lassú felszívódású, hogy ez mind beépül, mind felszívódik, stb. KEVÉS! A felnőtt ember egy napi C-vitamin szükségletének mindössze 5 %-a vagy még annyi sem! Szent Györgyi Albert már oly rég megmondta, hogy egy felnőtt emberi szervezetnek legalább napi 1200 mg C-vitaminra van szüksége. Ő tasakból kiskanállal fogyasztotta, akár egy nap 8.000-10.000 milligrammot is, mert tudta, hogy 2 óra múlva úgy is kiürül a fölösleg és így meg volt számára a szükséges napi C-vitamin bevitel, amiből kb. 1200-1400 mg megmaradt a szervezetében.

NAGYON FONTOS! Sajnos a mai világunk torzulásig modernizált tudománya által termelt zöldségek, gyümölcsök és a szuper gyorsan felfújt állati eredetű táplálékok, nem tartalmazzák a megfelelő étrend által elméletileg testünkbe bekerülő elégséges vitamin és egyéb tápanyag mennyiséget!

Bármilyen vitaminról van szó, teljesen mindegy, hogy ki a gyártó vagy forgalmazó. Amit még elengedhetetlenül tudnia kell!: Ha a vitamin vagy készítmény "szintetikus eredetű", akkor mindössze 10 %-a, míg a természetes eredetűek több mint 90 %-a szívódik fel, hasznosul!

Kizárólag acerola tartalmú C-vitamint vásároljon, ugyanis ez a természetes összetevő az, mely garantálja a lassú és tökéletes felszívódást!

Persze a művitaminokkal már megint átverik Önt a gyártók! Szóval e témában is egy a vége száz szónak. Keressen egy megbízható természetgyógyászt, illetve homeopátiás orvost, akit ne csak akkor látogasson meg, ha már bekövetkezett a baj! Ő már az arca színéből, a hasa állásából, a szemeiből, a testtartásából, a bőre tapintásából, illetve körmei és haja állapotáról, valamint a teste vonalvezetéséből, alkatáról stb. nagy valószínűséggel meg fogja tudni állapítani, hogy Ön egészséges vagy sem. Netán segítséget tud adni, nyújtani egy esetlegesen kialakuló betegség elejevételében. Így Ön megúszhat egy későbbi akár hosszas vagy netán még rosszabb kimenetelű betegeskedést. Ezáltal megmenekülhet a kórházi kezelés, táppénz és a legtöbb esetben káros, sokszor indokolatlan antibiotikumos kezelések és azok maradványai, következményei alól. Amennyiben orvoshoz megy, kérje mindig a gyógyszerek felírásakor a szervezetbarát készítmények felírását, melyeknek nincs káros mellékhatásuk! Minden betegségre létezik ilyen! (természetes, növény kivonat, vagy homeopátiás szer) Ha orvosa ezt megtagadja Öntől, azzal csak a saját tudatlanságát, elkötelezettségét a gyógyszergyártókkal és forgalmazókkal szemben, valamint tehetetlenségét tükrözi! Ne ijedjen meg, Önnek ehhez joga van! Hisz nem az orvos fizet Önnek vizitdíjat vagy egészségügyi hozzájárulást (EHO), de még csak nem is ő, aki az Ön zsebébe rakja a hálapénzt, vagy adja Önnek a vizsgálati díjat amiért ellátogatott hozzá!

Nem árt tudnia!

Tudja Ön, hogy Amerikában a halálesetek 1/3-át azaz minden harmadikat a receptre felírható gyógyszerek okozzák? Akkor gondoljon bele, hogy a nálunk sokkal lazább szabályok vajon milyen százalékot mutatnak! (Állítólag 48,3%, amit igyekszenek mind a gyógyszergyártók, mind a miniszterek titokban tartani.) Az is egy szemen szedett hazugság, hogy a sok C-vitamin vesekövet okoz. Ugyan már ez vicc, csak egyes befásult orvosok vallják ezt ahelyett, hogy egy kicsit utána járnának a világszerte lezajlott több százezer főn végzett kutatások eredményeinek. Azok ugyanis vitathatatlanul kimutatták, hogy semmi köze a C-vitaminnak a vesekőképződéshez! Annál inkább a nem megfelelő folyadékbevitelnek. Véleményem szerint, melyet az orvostudomány is megoszt ez a mennyiség napi, testsúly-kg x 0,5 dl folyadék.

BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 573268. látogató.