TÉMÁINK
Erki Józsefné:
"Szeretnék többet megtudni az izületi gyulladás diétával való kezeléséről, a lugositásról és salaktalanitásról nagyon jó dolgokat olvastam nagyon tetszenek az irásai. Erki..."

Mérgek vagy gyógyszerek?

Miért éri meg orvosának Önre traktálni őket?

Nagyon fontos és minden kétséget kizáróan bizonyított tény, hogy egyetlen gyógyszer, vagy műtét sem képes gyógyítani! Pusztán legjobb esetben is csak megnyitják az utat a szervezet öngyógyító képessége előtt. A szervezetünkben gyógyszerek által pusztán elfojtott, félre tett betegségeket azonban ki kell takarítani, különben később kamatostól jönnek azok vissza! Ezért elengedhetetlenül fontos része életünknek a salaktalanítás, méregtelenítés és a vitaminraktáraink megfelelő mennyiségű utántöltése. Mai modern táplálkozásunk rendkívül kevés vitamint hordoz magában. És akkor még nem hogy növelnék, hanem egyre inkább csökkentik a mennyiséget meghatározó, magukat szakembernek nevező pénzéhes döntéshozók a napi mennyiséget. Már egész az alsó határoknál tartunk, hisz pl.: napi 60 mg C-vitaminnál kevesebb bevitel esetén skorbutot fogunk kapni. Vagy Önök szerint eladható volna a most forgalmazott számtalan prosztata gondra, haj-bőr-köröm problémára való készítmény, ha az RDA által javasolt 10 NE helyett, megkapná szervezetünk a napi 400 NE-t, melyet a hivatalos tudomány is igazoltan előír? Véleményem szerint az RDA adatai, meghatározásai egyszerűen nevetségesek és átláthatóan, a gyógyszer gyártók által erősen manipuláltak.

Látott már Ön szegény gyógyszergyárat, gyógyszerforgalmazó céget, gyógyszertár tulajdonost?

Szerintem nem. És ez nem is csoda ha azt nézzük, hogy egyes készítmények, gyógyszerek 5660%-os (nem elírás) haszonkulccsal kerülnek forgalomba, de 2000% alatt szinte egyik sincs! Így aztán nem csoda a jólétük.

Egy-egy televízió reklám fél perce főműsor időben meghaladhatja a 3 millió forintot és ehhez még jön a rádió, napi sajtó, magazinok, óriásplakátok, kirakati reklámok, büntetések, és nem utolsó sorban az orvosoknak adott kenőpénzek, amiért az egyes gyógyszergyárak termékeit javallják, illetve írják fel a betegeknek. Ezek a kenőpénzek persze nehezen foghatók, hisz legtöbbször ajándéktárgyak, irodabútor, rendelő berendezés, számítástechnikai termék, ajándékutalvány, wellness hétvége stb. Így hát Ön minél nagyobb vehemenciával igyekszik minden apró kis problémájával felkeresni orvosát, ő annál inkább tunkolja Önre a veszélyesebbnél veszélyesebb mérgeket. Neki az az érdeke, hogy két - három helyről is kapja a juttatásokat Ön után. Tehát Ön minél tovább marad beteg, orvosa annál jobban gazdagszik. Higgye el, hogy sokkal kézenfekvőbb az a megoldás, ha egy kicsit odafigyel a bevitt táplálékra, folyadékra és megfelelő mennyiségű vitaminokra!

Nézze meg, olvassa el pontosan a betegtájékoztatót, valamint a mai világban egyre inkább elterjedő internetes lehetőség által őszinte, valóságos jellemzéseket, ellenjavallatokat bemutató hiteles oldalakat készítményről!

Ha van rá lehetősége, akkor még a gyógyszertárba indulás előtt tegye! Nagyon sok gyógyszerben és gyógyhatású, valamint étrend-kiegészítő készítményben találkozhatunk a kimondottan rákkeltő ASZPARTAM nevezetű édesítő méreganyaggal, vagy fluorral. Ez a vegyszer már Európa legtöbb, míg Amerika összes államából ki van tiltva. Nálunk mindenesetre nyugodtan használhatja a gyógyszeripar, üdítőipar (pl.: Coca-Cola), rágógumi ipar (pl.: Orbit, de márkanévtől függetlenül szinte mindegyikben megtalálható). Ön szerint miért van a csomagolására írva, hogy túlzott fogyasztása hasmenést, emésztési problémákat okozhat!? Persze azt a túlzott mennyiséget nem számszerűsítik, hisz van akinek már napi 2-3, míg másnak akár 10-15 darabnál jelentkezhet a tünet. Ők csak mutogatnak majd a csomagolásra ha panaszkodni mernénk. Mi jeleztük, hogy gond lehet. Csak azt felejtik el mellé írni, hogy a csodatermék által, maradandó károsodásokat is szenvedünk. Persze amíg a forgalmazást engedélyező maffiapartnereik támogatják őket megfelelő jutalékért, addig nekik nem fontos a mi egészségünk.

A fluort, fluoridot a vegyipar patkánymérgek, rovarirtó mérgek, rendkívül ellenálló és bio-akkumulatív, vagyis szervezetbe beépülő vegyi anyagok, papírgyártás, szőnyeg és ruhaipar, stb. előállításánál alapanyagként használja. Nálunk gyógyszer, fogkrém, rágógumi stb. készül belőle, de a hitványabb, szennyes ásványvizekbe is szeretettel rakják a palackozók a biológiai minőség javítgatására. Nyugodjon meg, orvosaink nem buták annyira (persze vannak kivételek), hogy szembeszálljanak a nekik aranytojásokat tojó gyógyszergyárakkal.

Nézzük meg például az ALEVE nevezetű fájdalomcsillapítónak kikiáltott mérget, gyilkost! Nem régen a televízió és a lapok ontották róla a reklámokat, ám a megszámlálhatatlan agyvérzést, agyi trombózist, infarktust, maradandó szívkárosodást okozó "jótékony" hatása miatt betiltották a forgalmazását. Rengeteg maradandó egészségi károsodást okozott. Persze a gyártót a fene sem kényszeríti kártérítésre. Nehéz is volna, hisz nincs az az orvos aki szembeszállna a neki bőséges zsebpénzeket adó gyártókkal, forgalmazókkal. Vitathatatlan orvosi szakvélemény nélkül pedig nincs az a bíró, aki megítélné a kártérítést.

Vagy nézzük az ASZPIRINT. Minél gyakrabban szedjük, annál nagyobb valószínűséggel jelentkezik valamely mellékhatása a központi idegrendszerben. Lehet ez halláskárosodás, de a látásunkra, stb. is kihathat. Amennyiben hosszasan 1-2-3 hónap ideig szedjük az Aszpirint, akkor az erős májkárosodást okozhat. Pedig a televíziós reklámokban hallhatjuk, hogy "Szedje kúra szerűen a betegségek elkerülése, megelőzése érdekében!". Nem árt tudnia, hogy az összes gyógyszer reklámért egytől-egyik kemény pénzbüntetést kell fizetni a reklámozónak. Persze ez is jócskán bele van kalkulálva a vételárba.  Az is tudományosan bizonyított tény, hogy az 1-18 év közötti fiataloknál hosszú idejű Aszpirin kúra után nagy eséllyel fordul elő Reve szindróma, ami agyvelőgyulladással és a máj heveny elzsírosodásával jár, de gyakran halállal is végződhet. De ez pusztán kettő a sok közül.

Ígérem Önöknek, hogy a már készülő könyvemben sokkal szélesebb körben fogom feltárni a kártékony gyógyszerek listáját.

Már nagyon sok készítménynek meg van a negatív ajánlása azon külföldi országokból, akiknek van eszük és nem az a fontos a minisztereknek, hogy partnerek legyenek a gyógyszeripar maffiájával a tudatos mérgezésekben és ezért hatalmas szembehunyási juttatásokat vegyenek fel tőlük. Nem tartja Ön azt furcsának, hogy még egyetlen gyógyszergyárat meg nem rángattak ország-világ előtt? Nekik igen kevés büntetés jár, de az APEH, és a munkaügyi vizsgálat sem mindennapi. Sőt! De ezen kívül még nagyon sok olyan alól mentesülnek, amiért egy hétköznapi embert, vállalkozást életfogytig tartó büntetésre ítélnének. Nem csoda, hisz hatalmas feketén csúsztatott kampánypénzek forrásai ők a mocskos pártok számára. Lehet az akármelyik, hazánk vezető pártjai közül is, teljesen mindegy. Normális és inkorrupt országokban a józanész dönt és nem a pénzéhség. Az olyan országok egészségbiztosítási pénztárai nem támogatják egyáltalán a mérgező adalékokat, összetevőket tartalmazó készítményeket.

BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 573276. látogató.