Mikrohullám

Mikrohullámú sütő, mikrohullámú internet stb., nincs olyan sugárzás, amely mindenre és mindenkire bizonyítottan jó hatással lenne! A mikrohullámú sütő másodpercenként 250 millió rezgést bocsát ki sugárzás formájában. Így aztán bármit is teszünk bele vagy a környezetébe, gyakorlatilag szépen lassan sugárfertőzöttekké válunk. Csak úgy, mint a benne felmelegítésre, főzésre elhelyezett táplálék, melyek sejtfalai teljesen tönkre mennek, mutánssá válnak. A mikrozott ételek, folyadékok, tápanyagok még ha csak egy másodpercre is lettek mikrozva, elvesztik az összes tápanyag és vitaminértéküket! Elvesznek a bioenergetikai információk is a sejtfalak mikrohullám okozta tönkretételével. Így aztán szinte mérget fogyasztunk a mikrosütőből és környékéről is! Ez persze egyenes út az elhízás, de még annál is inkább az elsavasodás irányába!

Figyelem!

Homeopátiás gyógykészítményeket, vitaminokat és gyermekételeket sem a mikrosütő, sem mikrohullámú internet vagy más mikrohullám elven működő készülék közelében sem tartsunk! Ha ezt tesszük mérget eszünk és etetünk! A rákos sejtek kialakulásáért is nagy felelősséggel tartozik a mikrohullám mivel mutáns, buta sejtek jutnak be szervezetünkbe, melyek nem találják meg rendeltetés szerinti helyüket. Ez úgy történik, hogy a táplálkozásunk során bevitt sejtek, vitaminok, nyomelemek, szapoinok, folsavak stb. kivétel nélkül tudják a dolgukat és útjukat a rendeltetésszerű helyen, szervben történő felszívódáshoz. Ám a mikrohullám ezen tulajdonságukat elveszi, így aztán pangásnak és össze-vissza keringésnek indulva barangolnak-kóvályognak a testünkben. Mivel azonban szervezetünk nem képes hasznosítani, felismerni őket, nem képes különválasztani őket a velük együtt bekerülő szennyeződésektől. Következésképp előbb-utóbb valahol lerakódnak, felhalmozódnak (persze semmi sem a rendeltetési helyén) és így "gyönyörű" könnyedséggel vezet az út daganatos, rákos betegségekhez.

Ön dönt!

A gyilkos mikrot választja vagy az egészséges grillsütőt, forrólevegős tűzhelyet, elektromos sütőt vagy a megszokott gáztűzhelyt.

BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 573289. látogató.