A kólákról

Szinte bármelyik márkanévtől függetlenül.
Amint azt már említettem, szervezetünknek enyhén lúgos kémhatásúnak kell lennie (PH 7,35-7,45), ehhez képest kóláink 2,8 PH értékkel jeleskednek nagy többségben. Amint tudjuk PH 7,0 = semleges kémhatás pl.: víz. Ettől lefelé savas, míg fölfelé lúgos a kémhatás. A sör pl. 4 PH értékű, tehát elég savas. Kóláink mindegy, hogy melyikét választom, mind halálos mérgeket tartalmaznak. Persze ez nem azt jelenti, hogy megiszunk egy üveggel és meghalunk. Ám halottak és sérültek után Amerikában a rendőrök, nyomszakértők az autóutakon például kólával takarítják fel a vért az úttestről.

De ha már itt tartunk, nézzünk még pár érdekességet a "mi csoda üdítőnkről"

A kólaiparban a szállítójárművek motorját kólával mossák fényesre. Az alapanyagot tömény szirupot szállító járművek csak (ADR) veszélyesen maró anyag jelzéssel közlekedhetnek. Oldja a csontok kalciumtartalmát. Kólával pucolhat ablakot, eltávolíthat zsírfoltokat. Háromnegyed órára öntsünk a WC-be kólát, majd öblítsük le! Az bizony csillogni-villogni fog. Veteránjármű restaurátorok a rozsdás krómfelületű lökhárítókat például egyszerűen egy kólába mártott alufólia darabbal gyönyörű fényesre tisztítják. Ugyanez ronggyal a rozsdás csavarnál is beválik, stb.

Na, de nézzük, mi is van bennük:
Kezdjük a gyilkos édesítővel, az ASZPARTAMMAL.
Ami egy műanyag, amely 3 kémiai anyagból tevődik össze. Több mint 90 káros mellékhatását sikerült eddig, kétséget kizáróan bebizonyítaniuk tudósainknak.
- 50% phenylalanine
- 10% metlanol
- 40% aspartic sav

A nátrium-glutamát (E621) fokozza az aszpartam (E 951) idegrendszer-károsító hatását. Ezt üdítőkben igen nagy gyakorisággal (94%-ban) együtt alkalmazzák az aszkorbinsavval (E300) és a nátrium-benzonáttal (E211). Ezek elegye pedig már sokszorosan bizonyítottan rákot okoz!
Találunk még bennük foszforsavat (ez megköti a kalciumot a vérből, ezáltal az nem tud beépülni a csontokba, porcokba stb.)

Az aszpartamot egy fekély elleni szer kísérletezésénél fedezte fel véletlenül egy gyógyszercég kutatója. (G.D. Searle)

Ronald Reagen amerikai elnök volt, aki áldását adta az addig szigorúan tiltott méregre. Megválasztását követően azonnal leváltotta az FDA addig tiltakozó, becsületes elnökét, helyére pedig egy pénzéhes jóbarátját, Arthur Hayest ülette. Ő mindent félrevetve, az addigi bizonyítékokat, kutatási eredményeket és az aszpartam ellen szóló valamennyi írást, bizonyítékot "elvesztette véletlenül", majd azonnal engedélyezte használatát. Nutra-Sweet névvel indult útjára a halál nagyüzeme.

1992-ben kizárólagos beszállítói szerződéseket írtak alá a Coca-Colával és a Pepsi-Colával. A mérgekről szóló írásomban részletesebb leírásokat és a folytatást is megtalálja.

A Coca-Cola saját maga nyilatkozta az 1950-es években, hogy az aszpartam milyen gyilkos és rákkeltő hatásokkal bír. Ám miután meglátták annak gazdaságossága által bezsebelhető haszon mértékét, rögvest elkezdték azt isteníteni és pozitív arculatban feltüntetni a nép előtt.

BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 573274. látogató.