Salaktalanítás és méregtelenítés - csak együtt!

Sokszor halljuk, olvassuk, hogy méregtelenítsünk és minden megoldódik. Más hírek a salaktalanításról mesélik ugyan azt. Ezek egyike sem igaz ebben a formában! Tisztázni kell a fogalmakat és a folyamatokat.

Méregtelenítés: a kiválasztó szervekben felhalmozódott méreganyagok, toxinok, kemikáliák és egyéb vegyületek eltávolítása a veséből, májból, epéből, idegrendszerből, gerincvelőből, szív- és érrendszerből.

Salaktalanítás: az emésztőrendszerben keletkezett salakanyag és az ott felhalmozódott méreganyagok, gyógyszer és antibiotikum maradványok, illetve az általuk elpusztított bélflóra, probioticum törzsek és bélbolyhok eltávolítása.

Nagyon fontos, hogy a kúrákat csakis és kizárólag együtt szabad végezni és új probiotic törzseket kell betelepíteni bélrendszerünkbe!

Azonnal felejtse el a különböző csodaszereket, melyek egyben képesek megoldani mindkét problémát hatékonyan! Abban az esetben, ha úgy látjuk, hogy nem lesz hozzá kitartásunk végig csinálni vagy csak fele annyi pénzt akarunk rákölteni a tényleges kúra árára, inkább neki se kezdjünk!

Hogy miért?  Mikor mi történik?

Amikor elkezdünk méregteleníteni salaktalanítás nélkül, akkor a következő történhet. Mivel a súlyos méreganyagok megindulnak a sok folyadék és a méregtelenítő kúra megindításával a vese és húgyút rendszer, továbbá a bél és vastagbélrendszer rendkívül nagy igénybevételnek lesz kitéve. Ha a salaktalanítás elmarad a méregtelenítő kúra folyamán, akkor a belekbe jutó toxinok és egyéb mérgek (korianderlevél kúra esetén nehézfémek is) a vastagbelünkben könnyen a már amúgy is rengeteg mérget és szennyeződést, valamint elhalt probioticumokat és bélflórákat tartalmazó bélsár lerakódásokhoz tapadnak. Itt ahelyett, hogy jót tettünk volna lehet, hogy még bele is halunk. Ugyanis könnyen szerezhetünk ezáltal egy fekélyt, daganatot, rákot, bélhurutot, bélgyulladást stb. Jelentősen romolhat közérzetünk és emésztőrendszerünk, még tovább lassíthatjuk anyagcserénket. Ha viszont csak a salaktalanítást végezzük, akkor a toxinok, kemikáliák, vegyszerek stb. ott maradnak a vesében, májban, agyunkban, gerincvelőben, a gyűrűs idegekben, szív- és érrendszerünkben, bőrünk alatt stb.

Fontos tehát, hogy a kúrát együtt kezdjük és végezzük.

Befejezését a salaktalanító kúrával javaslom. Mégpedig azért, mert a kúra végére már szépen kiürülnek a fent említett kiválasztó szervekből a mérgek. Ez fontos, hisz a salaktalanítást nem szabad a 6 féle hasznos probiotic törzs pótlása nélkül lefolytatni. Ugyanis a vastagbélrendszerben ezek nagy része már elhalt a sok antibiotikumtól, kemikáliától és a méregtelenítés során távozó vegyületektől. Egy jó salaktalanító kitakarítja az összes probioticum törzset is a felhalmozódott salakanyagokkal, mérgekkel, és a belek falához, illetve redőzeteikbe kötött salakanyagtól.
Tehát kiürült a kiválasztó szervrendszerünk és az emésztőrendszerünk egyaránt. Nincs méreg, nincs puffadás, lejjebb hagy a gyomorsav és a szervezet sav-bázis egyensúlya is pozitív változást mutat a helyes irányba. Ez persze csak akkor lesz és lehet így, ha a salaktalanítással távozó probioticum törzseket pótoljuk! Ennek is megvan a maga módja és rendje. Ettől fogva lényegesen javul, mondhatni tökéletessé válik az emésztésünk és a kiválasztó-rendszerünk működése. És mivel bélrendszerünkben található immunrendszerünk 70 %-a, így ezen a téren is lényeges lesz a javulás.

Ha a sav-bázis egyensúlyunk rendben van, akkor megszűnnek:
- fáradságérzéseink
- gyomorsavproblémáink
- levertségérzetünk és rosszkedvünk
- székrekedésünk, emésztési gondjaink
- epeproblémáink
- normalizálódik vérképünk
- javul közérzetünk
- súlyveszteség is előfordul túlsúlyosoknál
- hízás a kórosan soványaknál

Ha PH értékünk az elsavasodás jeleit mutatja, akkor most itt az idő, hogy könnyedén neki kezdjünk és rövid idő alatt, lássuk eredményét a lúgosításnak. Mivel nincs leterhelve az emésztő és kiválasztó rendszerünk, könnyű dolgunk lesz. Nem kell szervezetünknek szenvednie és erőlködnie, mint egy elakadt, vagy agyonpakolt autónak. Túlsúllyal, fogyókúrával küszködőknél véleményem szerint ez a tökéletes út a kitartás, lelki erő, és tartós eredmény megtapasztalására.

Nagyon fontos dolog, hogy soha ne kezdje el a salaktalanítást, probioticum törzsek pótlása nélkül!

Továbbá ne dőljön be a reklámoknak, melyek szerint az élőflórás-probioticum tartalmú joghurtok, kefirek ezt képesek pótolni. Gondoljanak csak bele, hogy milyen erős a gyomorsavunk (PH 1-2,8)! Képes szétmarni mindent, még a vasat is. Tehát az nevetséges megállapítás, mely szerint ezek a készítmények pótolnák a probioticumokat. Azok rég elpusztulnak, mire a rendeltetési helyükre, a vastagbélbe eljutnának.

MÉREGTELENÍT --- SALAKTALANÍT--- PROBIOTICUMOT PÓTOL
Ebben a sorrendben és kizárólag együtt!
BELÉPÉS
PARTNEREINK

Ön a(z) 573270. látogató.